Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Tuesday, September 30, 2003

Tak Jadi Exam

Nadzrin kata hari ni tak jadik exam. Dia kata Cikgu tangguh exam ke next week. Asalkan boleh je mamat tu. Punya la kami prepare. Adoi, another week of revision. Kami dah cover habis semua dah sepatutnya. Kena study lagi la nampaknya. Favourite subject dia Sains. Kami belajar pasal colours (bukan color, Mama), things in your bedroom, furnitures, animals, wild animals dan macam-macam. Sekarang dah tukar cara belajar. Dia ajar Mama sebab nak tunjuk yang dia dah faham :). Nana jadik model untuk subject anatomy dan senses. Mamat yang di sekolah menengah dan dok hostel tu exam dia start 13/10. Tu saya selamat la, takyah nak study sesama. Seminggu lagi kena study subject Tahun Satu. Macam mana Cikgu leh tahan jadik Cikgu, ? Saya respect Cikgu.
Maktab Perguruan Raja Melewar
Peserta perkhemahan dari Maktab tu ada di Kem sekarang. Masuk hari Isnin dan akan keluar hari Jumaat pagi. Jumaat petang pula UPG dari MMU Melaka masuk. Mereka sewa Kem dan bayar profesional fee kat Jurulatih Kanan saje. Lainnya buat sendiri. Pagi ni pergi jungle tracking dengan PakLet dan Cica. Sampai pukul 2.15 petang ni masih belum balik. Risau juga ni. Kalau pukul 3.00 tak sampai kena lah saya dan Jepun pergi tengok. Kalau program buat sendiri memang leceh skets. Tapi dah modulenya macam tu. Lunch pun belum ada lagi. Aherq dah hantar ikan, sayur dan buah tembikai. Balik dari tracking baru masak. Tak pe, belajar-belajar hidup susah. Nanti dah keje, balik dari sekolah dan dapat makan tengahari lambat, tak de masaalah sebab dah biasa, kan adik ? Em, mereka dah selamat sampai. Senang hati :)
Lenny Mengodek
Saya suka sangat sebab Lenny dah buat link saya keluar kat page baru. Boleh bukak 2-3 link sekaligus. Thanks Lenny :) Lenny dah pindah site baru. Click here to visit her : Kuchik Font pun dah besar, dak amd suka sebab tak payah pakai cermin mata. Akak tak suka, suka kecik sikit. Kejap lagi karang nak kecikkan balik.
Selamat Datang ke Kem Lambaian Danau
Kalau ada jodoh nak berjumpa weekend ni Kuchik,Budak Tembam dan Cill akan datang ke Kem. Harap-harap dapatlah berjumpa. Memang ingin sangat nak berjumpa Cill. Kat Lenny dan dak-tembams pula memang la rindu nih. So guys, kita jumpa Friday ni. Yang lain-lain nak datang pun boleh. Tapi beritahu la dulu. Nanti senang nak menjemput / tunjuk arah. Bukan senang nak masuk hutan :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...