Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Monday, August 09, 2004

Toink Toink !

Camtulah kots kepala hotak saya dan geng-geng di Kem sekarang :)

Tapi baru hari pertama, tentulah begitu. Bukan sembarangan peserta yang dijaga. Tadi, seperti biasa, merampas barang-barang larangan.

Rokok, mancis dan lighter banyak dirampas. 'Sangat-sangat banyak'. Disembunyikan di banyak tempat rahsia - termasuk dalam seluar dalam. Bukan lelaki sahaja, perempuan juga :)

Masalah mereka pelbagai - mengugut, terlalu sosial, bohsia dan macam-macam kegiatan.

Tugas kami adalah untuk menyedarkan.

Tidak seronok adik, jadi orang jahat. Lebih seronok jadi orang baik. Kan elok jika disukai guru-guru dan rakan-rakan dari dibenci-benci dan di marah-marah.

Darjah kepanasan orang-orang di Kem juga perlu dijaga. Semuanya mudah naik angin :)

Letih, budak degil, melawan dan macam-macam.

InsyaAllah, kami akan bertahan hingga hari Khamis.

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Tadi, pergi jogging. Ramai pancit. Track ladang getah.

Malam ni 'ice breaking' dan mengenali masalah.

Tentunya sessi sekolah salah, mak salah, bapak salah, kawan salah - pendek kata semua salah. Yang betul dia, padahal dialah yang bermasalah.

Selamat berpening-pening, wahai fasi-fasi !

+++++++++++++++++++++++++++++++

Gambar masa gumbira :)

6 comments:

Syati said...

Sekolah salah, mak bapak salah takpe lagi Kak G, jgn sampai diorang kat Tuhan salah. Ha...tu tak tau la nak ckp apa.

BTW, singgah nak bagi alamat baru saya: http://ilhamqalbi.blogspot.com

ummi said...

dulu saya selalu juga terlibat bila ada kem untuk bebudak high risk ni. kena kerja lebih sikit bila deal dgn mereka ni. tapi satu yang saya nampak, mereka ni jika berjaya didekati dan dilembutkan hatinya, akan menjadi kawan baik kita. Tidak semua mudah dilembutkan. ada yang sebelum masuk kem dan selepas abih kem pun sama saja tiada yang berubah.sebagai fasi, kita akan rasa gembira dan lega seandainya berjaya, walau sedikit, membawa angin perubahan kepada cara mereka melihat kehidupan.kepada semua fasi, all the best.

php5 said...

selagi boleh dilentur buluh tu, maka terusknlah usaha melentur kak G. nanti kalau dah jd buluh tegar, hurm.. biar polis je yang tanggung. muahahahahaha!!

Lan said...

nampak gayanyer, saya tak dapat ler nak masuk hutan K-G. banyak benda salah ni...mmm..kena tahan ler kan 2-3 hari..

Anonymous said...

What a great site
»

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Acuvue two color opaques singles contact lens Dildo newfoundland real estate Photos of women jogging best gas economy minivan vicodin es Cat losing hair Tapering off zoloft http://www.antigravitymassagechair.info/Childrens27-wooden-rocking-chair.html Cheap xanax fed ex Protonix with no prescription Aston martin birmingham

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...