Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Thursday, August 26, 2004

GANGGUAN TEKSUAL




Saya dah dapat !
Saya dah baca - from cover to cover :) Thanks Spyz kerana hadiahkan satu pada KLD !

Anda perlu juga membacanya. Macam-macam ada ! Cerita lawak, nasihat, sedih, sejarah, undang-undang, kasih-sayang .. pasal Akademi Fantasia pun ada ! Tapi yang pasti, semuanya ada kisah benar. Kisah yang berlaku dalam hidup penulis-penulis tersebut.

Penulis-penulisnya adalah mereka yang hebat-hebat. Dan ceritanya tentulah hebat juga. Saya suka sebab ramai antaranya yang saya dah jumpa dah kenal.

Senyum bila baca pasal Sabrina dan toysnya. Saya dah jumpa si-comel ni dan bila baca tentang dia tersenyum teringat telatah manjanya. Dan juga teringat sweetnya dia panggil boifren " Ayeebbb ..." (Jangan marah Tok !)

Baca pasal Fajar dan Sup Ayamnya buat airmata saya bergenang. Baca tulisan Adi buat saya senyum lebar :)

Muka pertama tulisan Jigo. Hilang rindu pada dia. Dia dah tutup blog dah, kempunanlah nak baca tentang pengalaman dia yang bakal jadi bapa. Tapi hilang kempunan bila baca kisah Spyz.

Kisah benar Ros paling mendebarkan. Yang pasti mata saya sakit selepas habis membacanya.

Ada juga tulisan MatJan dan Dr. Max. Juga Nettbiru dan Mie.

Jangan percaya sahaja apa yang saya tulis. Anda juga perlu mendapatkannya !

Macam mana ?

Hubungi salah seorang di bawah ni :

harimauj@yahoo.comJOHOR BAHRU
sultanmuzaffar@gmail.comKUALA LUMPUR
fajaril@yahoo.comMELAKA
mah649@hotmail.comBATU PAHAT
nett00@yahoo.comSELANGOR
beruangmalaya@yahoo.comKUALA LUMPUR
miecreation78@yahoo.comSUNGAI BULUH
maxalon@hotmail.comKEDAH
jongkangjongket@yahoo.comKEDAH
pyzul@yahoo.comKUALA LUMPUR
izalatif@yahoo.comKUANTAN
vicenata2000@yahoo.comSELANGOR
deadkafka@yahoo.comSELANGOR
design@lasso.com.mySKUDAI

Harganya cuma RM 5:00 sebuah.

Jangan terlambat .. orang lain sudah demam membacanya !

GANGGUAN TEKSUAL - SEBUAH PROJEK GENG JURNAL

3 comments:

Tok Rimau said...

Cantiknya grafik promo tu.

sri said...

Alamak, saya pun nak sama menangis dan ketawa membaca GT tu. dah order dah. dlm minggu ni dpt kot. saya pun nak turut serta dlm GT 2.

Salam Kemerdekaan Kak G. Semoga KLD terus sukses.

Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada tips kaya dengan cepat. Peluang dan tips kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah bila ada masa lapang :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...