Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Friday, September 30, 2005

Salam Pagi Jumaat !

Image hosted by TinyPic.com
View from my window. Image by Tanje-Tanje pG. (Ambik kat Ringo ko)

Saya di sini, di depan tingkap menghadap ke Tebat. Ceria, suasana pagi ni. Matahari bersinar, menyinari air tasik yang bergelombang ditiup angin. Ada burung layang-layang berterbangan. Selalunya, bila burung layang-layang keluar berterbangan di tasik, tandanya hari nak hujan. Tapi matahari sedang menyinar pulak. Entahkan hujan, entahkan tidak.

Hujanlah, lama sungguh bumi Chinchin ni tak disirami air dari langit.

++++++++++++

Image hosted by TinyPic.com
Laluan bird watching. Asyraf, Toyak dan Cikgu Nazri


Minggu ni ada 3 grup - adik-adik kenits dari SK Chinchin, abang kakak Kolej Ke-6, UPM dan bakal cikgu-cikgi dari Maktab Perguruan Ipoh. Tah camner lah nak handle. Berlarian sakanlah gamaknya macam hari tu. Payah, sebab artis-artis pujaan pergi BTN. Sapa soh tak ngundi, kan ker dah kena BTN. Ingat-ingatlah bila di sana. Adik-adik sayang adalah peserta, bukannya fasi :) Hehe. Ni Kem Moral ker nih ? Pembangunan Insan kots ? Selamat Berjuang diucapkan kepada Pakdi, Asri, Madas,Jamal Abdillah, Fendie dan Azlie.


Image hosted by TinyPic.com
Hampir sampai. Iwan, Kucai, Ruddy dan peserta Fasi Camp.

Image hosted by TinyPic.com

Berakit sambil berdiri. Jangan cuba lakukan kalau anda tak biasa !


Semalam, sudah habis kerja-kerja mengemas. Tinggal nak vacuum carpet di Anjung Kasih dan hampar tikar sahaja. Lain dah siap. Tapak-tapak dah sapu, jeti-jeti dah bersih, dewan-dewan dan surau dah berkemas, tandas dah basuh, air dah masak dan program pun dah siap bertaip dah.

Menunggu kedatangan peserta sahaja.

+++++++

Awal minggu ni agak sibuk mengdistributekan sijil-sijil. Sijil baru siap, ada banyak sekolah yang belum diberi sijil. Ni nak kena hantarkan. Kena buat matematik pre-school. Mengira satu hingga ratus-ratus. Nasib baik abang hensem Sham ada. Dia tolong kami berdua. Thanks, Tangki Jaya !

La la la la la juga organisasi yang masih belum membuat pembayaran. Banyak yang belum bayar, huh ! Pening kepala ni, hutang dah keliling pinggang. Jamal Abdillah nak duit dia tuh. Tak bayar, dia tak datang kerja.


Kepada Iha, Leman, Addy, Fakiha dan Farah Bamz, semuanya di MMU Melaka. Selamat menempuh exam dengan jayanya ! Good Luck, eh :)



Sekian, salam Jumaat yang mulia untuk semua :)

+++++++

P.S. Checkout my links. Ada new links kat situ. Read Uncle Lim, eh !


Image hosted by TinyPic.com
A-ha ! Wajah-wajah kesayangan KLD !
Dari kiri : Azim, Iwan, Kucai, Pakdi, Iha, Bamz, Tompel, Asyraf, pG, Madas, Dino dan Asri.


33 comments:

Nicole said...

This blog is revealing . As they say, "Strike the iron while it's hot." If you want to feel confident at any time, I think you'd be interested in self defense weapon Free guide on self defense weapon

Linda Johnson said...

Porn? No, blogs bug me more
The past few weeks have thrown up another worry about children and the Internet, as if parents don't have enough on their hands.
Find out how to buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

Mary Morgan said...

Google-NASA partnership rockets Web debate
As part of Google's just-announced plan to build up 1 million square feet of offices at NASA Ames Research Center near Mountain View, Calif., the two entities will cooperate on research projects such as ...
Find out how you can buy & sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

Mary Morgan said...

CRN WEB Blogs
Integrate, embed, bundle or host our solution to provide powerful end-user query, reporting analytics for your users.
Find out how you can buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

Rockerz said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a kerja dari rumah site. It pretty much covers kerja dari rumah related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Rockerz said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a kerja dari rumah site. It pretty much covers kerja dari rumah related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Karl Hiunzm said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a work at home idea site. It pretty much covers work at home idea related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Khairul Nizam Zainon said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a work from home opportunity site. It pretty much covers work from home opportunity related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Jeego said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!
Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jadi jutawan di sini.

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Anonymous said...

This is very interesting site...
real estate tennessee 2nd commercial equity loan mortgage private download software atlanta automobile insurance usaa auto insurance company bay bayou rv resort florida register domain name australia valic financial advisors hotel mortgage loans for people with foreclosure clarke's computer grande ocean marriott timeshare resale cadillac ranch lexington ky farmers union insurance co op

Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

Karl Hiunzm said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Anonymous said...

Excellent, love it! White orgies Forums on zoloft dosga By jeep tent Tramadol info what is tramodol Discount pc software card consolidation credit credit debt free report Face lift california facelift in california sauna Call center in florida Medicare supplement paxil Side effects of valtrex Pictures for body building Mercedes diesel for sale ithaca ny unlimited mileage rent a cars in new loan shop payday advance 20 Gmc jimmy problems imitrex child dosage Aimco aspen conferencing aimco aspen conferencing Lamborghini aftermarket tuner

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...