Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Tuesday, January 29, 2008

Kolej Tun Fatimah, UTM

Gambar sahaja !










5 comments:

MiceTedy said...

Wah..wah..pink! i like..hehe~

ogyrosli said...

heheh ,, iyerlah, kan ker ko pinksara !

ARP Daerah Jempol said...

hai jeles betul tengok diaorang punya program. Hai kami kat jempol nie tah bilalah nak stat buat program2 hebat KLD tu.... Memang takleh lawan program2 KLD yg best2 tu... KLD memang AdvenTRUres......

www.anugerahremajaperdana.blogspot.com

anna said...

assalamualaikum..
thanks to Paklet, mama, and fasi2 yg bast sgt.. still ingat ANA dr KTF? sebenarnya sy baru je blk dr KLD petang tadi. mmg pengalaman yg sangat best kat sane. ni adalah 2nd time sy gi sane. pengalaman 1st and 2nd tak sama, tapi yg sama dua-dua kali pergi mmg BEST and I gain a lots of experience.. sy berharap, lain kali sy dapat join lagi kem kat KLD sebab banyak lagi game yg tak cube.. hehehe.. will gonna miss u all..

Hafiz El Hilmi said...

ana dh sampai kt KLD thn ni kot...sgt best..tp lg bes kem rebutia..hehe,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...