Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Monday, January 14, 2008

Doa dan Harapan

Salam Tahun Baru 1429 H.

Dan sudah masuk minggu ketiga 2008.

Masih berhutang banyak lapuran-lapuran :

School Holiday Camp Sessi 2/2007
Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Teknologi Malaysia
Teambuilding Fakulti Elektrik, UTEM
Kolej Tun Fatimah, UTM
Majlis Tertinggi Mahasiswa, Kolej 13, UPM
Pemulihan Akademik, Kolej Matrikulasi Johor

Minggu depan ini pula, ada Program Pemulihan Akademik. Hingga Mac, ada 4 lagi Program Pemulihan Akademik untuk dikendalikan. Buka tirai 2008 hari tu, Matriks Johor - selain dari Bicara Akademik, paling penting ialah Kaunseling Kumpulan Kecil yang dikendalikan oleh Fasi-Fasi KLD yang resultnya 3.3 keatas. Mereka berkongsi cara belajar, cara pengurusan masa, disiplin diri dall dengan adik-adik ni. Ada group yang selesai sessi sehingga 3 pagi. Mengikut pengalaman, mereka lebih mudah dan lebih percayakan pengendali yang berumur seperti mereka. Masalah mereka, masalah orang muda - bercinta, main games, lepak sembang kosong dengan kawan-kawan, addicted to SMS dan macam-macam. Ramai yang kes SMS nih, maklumlah sekarang SMS murah 1 sen/se SMS. Kalau dah tak boleh sangat tangan tuh nak diam tak tekan butang mobile phone tuh, tekanlah utk sesuatu yg baik - main kuiz ker, sorang soal, sorang jawab - bercinta jugak tu !

Er, sebenarnya ni cadangnya nak tulis entry pendek sahaja. :)

++++++++

Pakdi dan Fendi Kahwin

Akhir tahun 2007 dan awal Januari 2008 , dua ex-Fasi Kem telah melangkah ke alam rumahtangga.


Pakdi dan Hiedy (dua-dua Fasi Kem)
dan
Fendi dan Hawa


Selamat Menempuh Alam Rumahtangga. Semoga bersama sehingga ke Syurga !


Pakdi menyampaikan ucapan terakhir sebelum mengakhiri zaman bujang dia. Asri sebagai Best Man cuba menenangkan pengantin. Fendi & Aub pon tengah berdebar gak tunggu masa untuk menyusul Pakdi tak lama lagi. (pic and caption from Sara, PinkSara KucaiOren)

Diowang ni dilarang sama sekali untuk berada dalam majlis sebab dikhuatiri tak dapat mengawal diri nanti. Cica, Abob, Li & pG cuba menenangkan Kucai sebelum dia cuba untuk merosakkan majlis Pakdi dengan wat style kat KLD. ( Pic and caption from Sara, PinkSara KucaiOren)

++++++++

Hal rumahtangga saya pulak. Amir dah Sem.2 di UITM Sarawak, Hafidz akan SPM, Nadzrin akan UPSR dan Nana sudah Tahun 4. Tahun ni Hafidz dan Nana jadi Class Monitor dan Nadzrin pulak Headboy sekolah dia. Harapan saya, semoga semua dapat keputusan yang terbaik.

+++++++

Development Kem.

InsyaAllah, bila anda datang ke KLD selepas Mac, sudah boleh guna tandas dan dewan baru. Selesalah sikit ! Untuk yang nak book atau ada apa-apa pertanyaan boleh call. PakLet 019-3682498.1 comment:

ARP Daerah Jempol said...

TAHNIAH BUAT MEMPELAI..... SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KEANAK CUCU DAN AKHIR HAYAT.

FRM
http://anugerahremajaperdana.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...