Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Monday, July 23, 2007

SBP Integrasi Selandar, Melaka

Sorry ek, lambat update. Banyak sangat benda yang perlu diurus.

Hari tu, bila anak saya Hafidz dihospitalised sebab demam panas, jumpa geng SBPIS penuh satu wad, sakit mata. Nasib baik lah bila the two guys yang sakit mata di Kem hari tu minta nak stay lagi, permintaannya direject. Kalau tak haruslah kita ramai-ramai kena sakit mata.

Girls bergambar sebab the boys dah balik dulu

Bergambar dengan girls lagi sebelum mereka pulang

With the guys.

Bye, dik ! Till we meet again !

Last day activities. War Game. Fati and Firdaus with campers.

" .. andai kata kami gugur semua, taburlah bungan di atas pusara ..."

Group photo at the War Zone
Let's get clean ! Terjun ! Bathing time at the Camp Jetty

Roll and roll and roll. We rawks ! hehe

Kiri, kiri, kanan, kiri .. Marching to Barisan Jalan tune !

Abang Fik and us

Cantik, cantik menarik ! Kacak, kacak, bergaya ! That's us, all covered with mud. Best giler !

Danau Race started with tubing race to get 'message in the bottle'.

Choosing our Group's Message.

Taman Sri Chinchin, Jasin.

On of the task

Facis ambushed us in Hutan Gelam. Habis kotor bolor !

1 comment:

aizat said...

hahhhhhhhhhhh,,nie nak mrah???biler nak kuarkan gmbar pngwas smk selndar kt lambaian danau dah 10 bln tnggu.skull lain yng lmbat drpd kitorng dah adew gmbr dier....................


close the statements about pngwas smks kena sumbt dgn batu........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cos satu melaka dah tau........,,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...