Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Friday, November 14, 2008

Ridzwan Nadzrin

Alhamdulillah. Syukur atas rezeki yang diberikan, Ya ALLAH.

Malas sebetulnya nak letak post personal, tapi tak perlah. Promosi skets , heheh.

Okay Nadzrin dapat 5A. Ketua Pengawas, kan ? Takkan tak leh dapat 5A. Hehe.

Seperti anak-anak saya yang lain, Nadzrin ni bukannya jenis yang belajar. Balik sekolah, main game. Punya tak kuasa dia nak tengok buku kat rumah, homework pun buat kat sekolah. Tuition pun yang sekolah bagi jer. Kami memang tak hantar anak-anak tuition.

Tapi anak-anak kami, selalu dapat kesempatan belajar 'cara belajar'. Cara mengingat, cara fokus dalam kelas dan sebagainya. Nadzrin, gunapakai 100% cara belajar yang Encik Kamal ajarkan. Cara yang folderkan otak - mana input nak simpan, dan macam mana nak keluarkan balik bila perlu. Dan paling penting, dia amat fokus dalam kelas. Mengikut Encik Kamal, ini cara belajar paling baik.

Nadzrin setiap tahun, adalah pelajar terbaik bagi matapelajaran Matematik. Boleh dikatakan setiap kali periksa, dapat 100%. Bagi Nadzrin, dia enjoy buat Matematik. Macam buat puzzle. Seronok menyelesaikan. Sebab kami dah tanamkan pada anak-anak - ni subject main-main, enjoy-enjoy ! hehe.

Anak-anak juga perlu exercise dan bersenam, berpeluh itu menyihatkan badan. Seperti abang-abang dan babahnya - aktiviti outdoor tu sangat penting bagi mereka. Camping, main kayak, ikut GengLasak beradventure ke hutan-hutan adalah minat utama dia. Sampai ter'over' kadang-kadang.

Doa dan harapan saya semoga Nadzrin akan terus berjaya di masa akan datang.

Ucapan tahniah sebab dapat 5A juga kepada anak-anak yang pernah datang Kem Cuti Sekolah

1. Firas Izzat Seman
2. Phiravin Nair
3. Suhashini
4. Ashavini
5. Vasanthan
6. Nur Shazwani Anis
7. Farah Haziqah
8. Anis Nazirah Kamarul

dan Zul Faizin , dapat 4A dan 1B

teruskan usaha !

yang Mama G tertinggal nama, sorry yer !

Ni gambar Nadzrin skets :P


Dengan Abang-abang GengLasak.


Jalan kaki, pergi Bus Stop, Kuala Tahan

Posing depan Anjung Kelana

Align CenterAtas canopy. Abang-abang lari, dia pun lari, Selamba jer tinggi-tinggi gitu.

Main tengteng depan Tembeling View Chalet, Kuala Tahan

Swimming di Lubuk Simpon, Taman Negara Pahang

2 comments:

Ungku Nor said...

tahniah kat nadzrin..hehehe

Zaq said...

Eh... sory tak dapat join tahun ni.
Perant saya pegi haji. Seronok tak???? Jangan lupa kirim salam Pak Let. -Zaqwan dari Panchor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...