Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Tuesday, February 19, 2008

Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Februari 1 hingga 3.

Kumpulan paling best ! Walaupun ramai, tapi tak terasa penat dan rasa 'happy' sahaja bersama mereka. Dari saat mereka sampai sehinggalah melambai mereka di atas bas, mereka buat kerja kami senang sangat :)

Tema minggu ini ialah jenama kasut (really, kami dah hampir kehabisan idea pasal tema kumpulan. Tak nak recycle idea sebab nanti susah nak ingat peserta). Kasut Asadi, Kronos, Adidas (pastu ditambah jawa), Nike (tambah siam), Bata, Cap Ayam, Penguin, Fung Keong, Warrior ... alamak, lagi 2 apa ek ?

Cheers yang bagus-bagus sehingga susah nak pilih pemenang. Lagu kumpulan pun bagus-bagus juga. Paling saya suka tentulah Lagu Kronos .. kami Kronos.. kami Kronos ... kami Kroooonoooosss .... Cheers paling saya suka cheers Asadi yang part arigato, arigato, hait .. hait .. hait .. Comel tau !

Tepati masa, rajin, bertanggungjawab semuanya. Next week dah study week, kan ? Good Luck semuanya, semoga semuanya dapat result bagus-bagus dan dapat course idaman di Universiti kelak.

Selamat Datang, KMNS ! Fasi-fasi menjemput masuk peserta-peserta. Mereka datang dengan 10 buah bas.

Mendirikan khemah di Tapak Puteri

Khemah Puteri bewarna merah telah siap di pasang.

Malam Ice Breaking

Kumpulan Asadi dengan Cheers mereka

Taklimat Aktiviti Sebelum Danau Race

Tubing Race to get 'message in the bottle'

Pemandangan Gunung Ledang semasa Aktiviti Danau Race sedang dijalankan

Abang-abang Fasi menjaga keselamatan adik-adik peserta semasa aktiviti

Baca check-point betul-betul dan hafal 'password' Tak boleh tulis password, tau !

Panjat Bukit Tuah

Menunggu giliran untuk redah Paya Selut

Tepukan abang-abang fasi untuk kumpulan yang menang !

Water Confidence. Sebelum dibenarkan masuk ke tasik, mesti tahu cara memakai BA dengan betul. Abang Cicha sedang beri penerangan.

Abang Asri mengajar cara untuk mengapungkan diri dengan betul

Dah pandai mengapungkan diri :)

Ni kira dah pass nih, dah boleh buat formasi dalam air !

Aktiviti Obstacles Run. Meredah hutan paku resam dan periuk kera untuk ke Lake Crossing

Di Pilot Splash.

Posing sebelum naik bas balik ke Kolej

Bersalam dengan Abang-abang Fasi sebelum pulang ke Kolej

Dengan perempuan, abang-abang senyum jer :)

Bersih, lawa dan kacak semula untuk balik Kolej ! Semoga Program ini menjadi Kenangan Terindah dalam hidup adik-adik


Kenangan bersama kawan-kawan dan Abang Faiq

12 comments:

ARP Daerah Jempol said...

wah bestnya budak - budak KMNS kursus kat KLD. Siap posing saja bila bergambar. Memang action betul kauorang yer.

Jangan lupa lawati kami
www.anugerahremajaperdana.blogspot.com

Hebat! Promosi minyak Wangi Berjenama Branded ! Murah giler. Jualan hanya di KMNS Pilah....

Jom Klik....
www.iklanremaja.blogspot.com
www.iklanremaja.blogspot.com

Sori Kak G!
Ada iklan sikit......

ARP Daerah Jempol said...

ops jualan pati minyak wangi macam ck one,hugo boss,body shop dan banyak lagi. Dapatkan di KMNS

http://iklanremaja.blogspot.com
http://iklanremaja.blogspot.com

dugongsenyum said...

aduh kak G, gambar2 dalam entri ni buat saya RINDU GILER sama kld.

Aahhh....

haniza said...

we got the A S A D I!
we got the arigato arigato hait hait hait!
huhuhuhue.
KLD the best!
xsbr la nak pegi lagi.
new cheers for next year.
lagi best punyer! x)

pak let,mama G n abg2 fay C,
thanks for evrything.
arigato arigato hait3!

x)

joe cap ayam said...

kld mmg besh giler. x sabo rasenyer nk gi lg taun dpn. walaupon gambo sye kabor2 jer kene fokes br nmpk tp xpe. pak let n m. g tmbh la gambo kump cap ayam. anyway you guys are the best

rneez said...

mne gmbr ktorang....
xaci tol..

kELanA'waRRioR' said...

mane peserTa terBaek weyH???? hhehheheheheheeh

taeha said...

kronos member...
best gler kt kld..rindu korang...
thanks 4 everything pak let....
KAMI KRONOOOOOS...
HEHE

enn aii said...

bile nk upload gmbr2 stdent utm plk...hehe~

da beSt camp i ever had..KLD..

cayalah koRang~

ogyrosli said...

mama g is not well at the monment. she will update when she's on her feet again.

pls dua for her to get well asap, ok ?

thanks anak-anak !

pak let

nana^adidas jawa said...

pak let..mane pic2 adidas jawa??
xpuas la tgk gmbar2 neh....huhuhuu
nak agi....papepon....
kem nih mmg best..cant wait for next tym......;-* for all....

KaL^aDiDaS_JaWa said...

As'kum owg2 KLD especially Pak Leh yg sempoi ler..A'ahla,Xder pon gambar ADIDAS JAWA..xcila camni...:-( Kitorangpon nak mauk gak..mmg byk2 khemah pnah pi,cnila paling BEST Giler-gilerzzzzzzzzzzzzzz la..paperpun,samer2la kiter doakan mama G CHAT yerk..AS'KUM...
Wassalammm.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...