Pls click my sponsor

Sebutharga Kem Lambaian Danau

Sila Penuhkan Borang Untuk Mendapatkan Sebutharga Dari Kami. KLIK Sini Untuk Ke Borang!

Wednesday, April 05, 2006

Fakulti Pengajian Pendidikan, UPM dan SK Sri Duyung
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
FPP, UPM
Sorry ye Anis sayang, lambat melapurkan !

FPP datang atas tiket Kem Pemulihan Akademik. Walau bagaimanapun, yang result tak bagus hanya beberapa orang sahaja. 2 hari 1 malam bersama kami.

Semasa sampai hinggalah ke malam aktiviti-aktiviti biasa - pasang khemah, solat berjemaah, kuliyah agama dan 'ice breaking'. Malam, ada night walk tetapi yang result tak bagus tak pergi.

Mereka bersama saya dan Pak Let ada sessi khas. Sessi kena marah dengan 'Mak Bapak'. Dah lah yang datang ni, pernah datang dulu. (FPP - bdk Kolej 6)

Bukan tak pandai penyebab result teruk. Kes nih sama sahaja di mana Universiti pun. Malas, ponteng kelas, tak tidur malam (punca pagi takleh bangun pergi kelas), online game, chatting, SMS, bercinta, clubbing, tiada sikap bertanggungjawab etc etc.

Dan seperti juga peserta-peserta yang sewaktu dengannya akan menyalahkan segalanya kecuali diri sendiri. Lecturer malas, ajar tak faham, computer rosak, pentadbir pilih kasih dan banyaklah. Pendek kata semua sahaja yang tak betul kecuali diri sendiri.

Hairan juga, anda cuma golongan yang minoriti. Kenapa pulak orang lain tidak ditimpa masalah sama. Boleh dapat 4.0 pulak tu !

Tapi biarlah semua itu berlalu. Masih ada masa untuk bangkit semula

3 comments:

wynn said...

alaaa.... best-nye men dengan budak2. misti cumel bangets! kalau dapat kat wynn, siap laa kena ganyang sorang2. gerem! ^_~

Ogy said...

Uwaaaaaaa .......

Entri sudah ilang lah wynn. mana lak perginya ? adoi lah blogger nih !

Wynn,
sudah habis xm ? kak g

wynn said...

entry mane yang ilang?

hehe, sedang minggu exam. lagi 2paper. tapi selambakkk je online sesukak hati (--")

kak g sehat? dorang suma tak abes2 rindukan kld... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...